Kindergrime

Bij kinderfeestjes (minimaal 6 kinderen), openingsfestiviteiten, carnaval, bedenk maar een gelegenheid, kan je Mirada Creations bespreken om de kindergezichtjes om te toveren tot kleurige en fleurige tijgers, prinsessen, heksen, poezen, honden en nog veel meer. Een bijzondere creatie is gegarandeerd.
 Ook is het mogelijk om een themafeest te laten verzorgen. Denk aan een heksen-, piraten- of prinsessenfeest.

Heksen kinderfeest

SAM_1051

Bodypaint

Of je nu denkt aan een heel of half beschilderd lichaam; van alles is mogelijk. Ook een gedeelte laten beschilderen kan. Realistisch, abstract, met of zonder voorbeeld, zomaar, voor een foto of dansact of in opdracht; Mirada Creations verzorgt voor je de mooiste bodypaints. Zwanger? Gefeliciteerd!!
 Bellypainting is dè manier om deze bijzondere periode in jouw leven op een mooie manier vast te leggen. Een foto van jouw prachtig beschilderde, zwangere buik als origineel geboortekaartje of als schilderij aan de muur. Gewoon zomaar kan natuurlijk ook. 
De mogelijkheden zijn divers. Mirada Creations maakt voor je een ontwerp of doet dat samen met jou onder het genot van een bakje koffie of thee. Het is raadzaam een bellypaint te laten zetten tussen de vijfde en achtste maand.

Tijdelijke tattoos

Bij feesten, openingsfestiviteiten, kinderfeestjes (kan ook als combi met kindergrime), etc. is het ook mogelijk om een tijdelijke tattoo te laten zetten. Het kan ook omdat je graag een echte tattoo wil, graag wil uitproberen hoe het staat en op welke plaats het het mooiste is. Dat kan met tattoeerlak of met henna. Tattoeerlak is een zwarte lak die afhankelijk van plaats en huidtype een paar dagen blijft zitten. Henna is een soort pasta, gemaakt van de hennaplant, die roodbruin kleurt op de huid en een week of zelfs langer blijft zitten. Ook kan je ervoor kiezen om zelf kennis te maken met tijdelijke tattoos en een workshop te volgen.

_DSF8118